Ljudbad

En ärad allmänhet underrättas härmed, att det numera äro möjligt att beställa ljudbad inte enbart till större grupper i större utrymmen utan även till mindre grupper till och med hemma i ditt vardagsrum! 
Ett ljudbad är ett tillfälle för dig att slappna av och frigöra dej själv från världen en stund medan helande och harmoniska vibrationer stämmer både din kropp och ditt sinne tillbaka till sina naturliga frekvenser.
För dig som inser vikten i att hitta och upprätthålla ett harmoniskt sinnestillstånd är ett ljudbad ett utmärkt tillfälle att gå djupare in i dig själv och skapa en genväg tillbaka till ditt naturliga tillstånd bortom det mentala bruset.

När vi släpper taget om allt motstånd öppnar vi upp möjligheten för livet och dess mirakel att strömma igenom oss obehindrat.

Skapandet av en harmonisk värld börjar alltid med dig själv!

Sessionen börjar vanligtvis med en meditation och en diskussion kring teman som är aktuella i deltagarnas liv och andliga utveckling. Ifall man inte anser sig vara andlig så utgör det inget problem, diskussionen är valfri och effekterna av ljuden är desamma både hos andliga och icke andliga personer.
Det finns även möjlighet att ordna ett pop up café i samband med ljudbaden där det bjuds på te och helande och naturligt hälsosamma godsaker av Melinda Maris.

Ta gärna kontakt för mera information!

På Sound Awareness facebooksida meddelas om öppna ljudbad och var de hålls.

Fridens liljor 🙏💚

Stefan Backas

www.facebook.com/soundawareness888
stefan.backas@gmail.com
www.stefanbackas.com
tel. +358400912948