top of page
Winter_edited.jpg

sön 25 sep.

|

Kristinestad

Eleonora Body, Mind & Soul Weekend - Ljudbad 25.9 kl 10:00

Släpp stressen, varva ner, låt kropp och själ hela i Eleonoras lugna och harmoniska miljö. I två dagar unnar vi oss lyxen att bara njuta och skämma bort oss själva. Vi slappnar av med indisk huvudmassage, indisk kroppsmassage, ljudbad, kristaller, shamansk healing, hand- och fotmassage samt god mat

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Eleonora Body, Mind & Soul Weekend - Ljudbad 25.9 kl 10:00
Eleonora Body, Mind & Soul Weekend - Ljudbad 25.9 kl 10:00

Tid och plats

25 sep. 2022 10.00 – 11:00

Kristinestad, Västra Långgatan 15, 64100 Kristinestad, Finland

Om evenemanget

Under Body, Mind & Soul veckoslutet erbjuder jag ljudbad både på lördag 24.9 klockan 14:15 och söndag 25.9 klockan 10:00. Om vädret tillåter hålls dessa ljudbad utomhus på liggunderlag, under sköna filtar, med himmelen som tak!

Detta är anmälningsformuläret för ljudbadet på lördag 25.9 klockan 10:00!

Ett ljudbad är ett tillfälle för dig där du kan slappna av och släppa taget om den yttre världen för en stund och låta de helande ljuden från klangskålar, trummor och gongar ledsaga dig tillbaka till din naturliga inre harmoni.

Ljuden från dessa instrument hjälper oss att slappna av och släppa taget om våra bördor för en stund så att vi kan uppleva enkelheten i att bara finnas till.

Vibrationerna från dessa instrument kan också hjälpa oss att uppnå meditativa tillstånd där vi kan dyka djupt inne i oss själva och möta Varandet bortom all vår mentala aktivitet. Där kan vi uppleva den stillhet och harmoni som ligger som grund för alla andra upplevelser.

Ljud påverkar oss på olika plan, både fysiskt, emotionellt, mentalt och spirituellt.

Vanliga resultat av ljudbad är minskade stressnivåer, sänkt blodtryck och ett utvidgat medvetande samt inre frid.

Genom mina ljudbad vill jag erbjuda en harmonisk atmosfär som främjar de helandeprocesser som du genomgår i din resa mot ditt naturliga och harmoniska Jag.

Då vi tillåter oss själva att växa mot större enighet och välbefinnande tillåter vi även världen runt omkring oss att göra detsamma.

Själva ljudbadet räcker 60 minuter. Vi börjar med en guidad avslappning och efter själva ljudbadet ger vi oss själva lite tid för att vakna upp, jorda sig och stiga in i den gemensamma versionen av verkligheten igen.

Priset för ljudbadet är 28€. Betalning kan göras på plats genom kontantköp, bankkort eller Mobile Pay.

Varmt välkommen med!

Dela detta evenemang

bottom of page