top of page
ljudbad malax 1.jpg

Ljudbad

Ljudbad

Ett ljudbad är ett tillfälle för dig där du kan slappna av och släppa taget om den yttre världen för en stund och låta de helande ljuden från klangskålar, trummor och gongar ledsaga dig tillbaka till din naturliga inre harmoni.

Ljuden från dessa instrument hjälper oss att slappna av och släppa taget om våra bördor för en stund så att vi kan uppleva enkelheten i att bara finnas till.

Vibrationerna från dessa instrument kan också hjälpa oss att uppnå meditativa tillstånd där vi kan dyka djupt inne i oss själva och möta Varandet bortom all vår mentala aktivitet. Där kan vi uppleva den stillhet och harmoni som ligger som grund för alla andra upplevelser.

 

Ljud påverkar oss på olika plan, både fysiskt, emotionellt, mentalt och spirituellt.

Vanliga resultat av ljudbad är minskade stressnivåer, sänkt blodtryck och ett utvidgat medvetande samt inre frid.

Genom mina ljudbad vill jag erbjuda en harmonisk atmosfär som främjar de helandeprocesser som du genomgår i din resa mot ditt naturliga och harmoniska Jag.

Då vi tillåter oss själva att växa mot större enighet och välbefinnande tillåter vi även världen runt omkring oss att göra detsamma.

 

Själva ljudbadet räcker vanligtvis ca 45 minuter, men reservera 1,5 timmar för hela sessionen. Vi börjar med en guidad avslappning och efter själva ljudbadet ger vi oss själva lite tid för att vakna upp, jorda sig och stiga in i den gemensamma versionen av verkligheten igen.

 

För mera detaljerad info, kolla beskrivningen för det ljudbad som du vill delta i.

Ljudbadskalendern hittar du här nedanför.

 

Varmt välkommen med!

Kommande Ljudbad

juni 2024
mån
tis
ons
tors
fre
lör
sön
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7

Vill du boka ett ljudbad?

Ta kontakt så reder vi ut detaljerna!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page