top of page
Winter_edited.jpg

tors 07 apr.

|

Holistika

❗Inhiberat ❗Ljudbad 7.4, Holistika, Kristinestad

Registrering är stängd
Se andra evenemang
❗Inhiberat ❗Ljudbad 7.4, Holistika, Kristinestad
❗Inhiberat ❗Ljudbad 7.4, Holistika, Kristinestad

Tid och plats

07 apr. 2022 19.00 – 20:30

Holistika, Strandgatan 38, 64100 Kristinestad, Finland

Gäster

Om evenemanget

Ett ljudbad är ett tillfälle för dig där du kan slappna av och släppa taget om den yttre världen för en stund och låta de helande ljuden från klangskålar, trummor och gongar ledsaga dig tillbaka till din naturliga inre harmoni.

Ljuden från dessa instrument hjälper oss att slappna av och släppa taget om våra bördor för en stund så att vi kan uppleva enkelheten i att bara finnas till.

Vibrationerna från dessa instrument kan också hjälpa oss att uppnå meditativa tillstånd där vi kan dyka djupt inne i oss själva och möta Varandet bortom all vår mentala aktivitet. Där kan vi uppleva den stillhet och harmoni som ligger som grund för alla andra upplevelser.

Ljud påverkar oss på olika plan, både fysiskt, emotionellt, mentalt och spirituellt.

Vanliga resultat av ljudbad är minskade stressnivåer, sänkt blodtryck och ett utvidgat medvetande samt inre frid.

Genom mina ljudbad vill jag erbjuda en harmonisk atmosfär som främjar de helandeprocesser som du genomgår i din resa mot ditt naturliga och harmoniska Jag.

Då vi tillåter oss själva att växa mot större enighet och välbefinnande tillåter vi även världen runt omkring oss att göra detsamma.

Själva ljudbadet räcker ca 45 minuter, men reservera 1,5 timmar för hela sessionen. Vi börjar med en guidad avslappning och efter själva ljudbadet ger vi oss själva lite tid för att vakna upp, jorda sig och stiga in i den gemensamma versionen av verkligheten igen.

Ta med yogamatta eller nån form av liggunderlag och klä dig gärna i bekväma kläder och förse dig med en filt och en dyna för att få det så mysigt och bekvämt som möjligt.

Priset för ljudbadet är 20€. Betalning kan göras på plats genom kontantköp, bankkort eller Mobile Pay.

Varmt välkommen med!

Dela detta evenemang

bottom of page