top of page
Winter_edited.jpg

lör 04 dec.

|

Katternö Bygård

INSTÄLLT - Movingness & Ljudbad 4.12, Katternö Bygård

OBS! Movingness & Ljudbad INSTÄLLT 4.12! ------------------------------------------------------ Movingness & Ljudbad erbjuder dig verktyg för att skapa en djup och kärleksfull kontakt till både din kropp och din själ

Registrering är stängd
Se andra evenemang
INSTÄLLT - Movingness & Ljudbad 4.12, Katternö Bygård
INSTÄLLT - Movingness & Ljudbad 4.12, Katternö Bygård

Tid och plats

04 dec. 2021 14.00 – 15:30

Katternö Bygård, Bygårdsvägen, 68800 Pedersöre, Finland

Gäster

Om evenemanget

Movingness & Ljudbad

Movingness & ljudbad ebjuder dig verktyg för att återskapa en djup och kärleksfull kontakt till både din kropp och din själ.

Medvetna rörelser och intentionella vibrationer från välgörande ljud är effektiva verktyg för att lösa upp spänningar, både fysiska och mentala, och skapa en harmonisk inre atmosfär som öppnar upp för högre medvetande och djupare självkännedom.

Välkommen med på en lugn och avslappnande resa som börjar i kroppen med Movingness och som mynnar ut i det öppna medvetandet under ett harmoniserande ljudbad.

Movingness

(www.movingness.com)

Med enkla små rörelser som är utformade av kroppens naturliga rörelsemönster landar vi i kroppen här och nu. Rörelserna görs långsamt i takt med vår egen andning och ger en lugnande effekt på nervsystemet, vilket bidrar till avslappning och närvaro i kroppen.

Ljudbad

Under ett ljudbad får du hjälp av avslappnande ljudvågor att träda in i djupare och stillsammare sinnestillstånd.

Våra hjärnvågor påverkas av ljudet av klangskålar och andra terapiinstrument på ett lugnande och rogivande sätt och vi kan lättare släppa taget om våra inre spänningar och bli närvarande här och nu.

Deltagarna ligger på golvet både under Movingness-sessionen och ljudbadet, så ta med eget liggunderlag, filt och dyna för att göra det så bekvämt som möjligt.

Vi bjuder på te och lite hälsosamt och jordande tilltugg efteråt.

Pris 30€ per person

Varma hälsningar,

Melinda & Stefan

Dela detta evenemang

bottom of page